Szinte azonnal beteltek a „férőhelyek” a Fejér Vármegyei Szent György Oktatókórház nyílt napjára. Annyira népszerű az általános iskolások körében ez a program, hogy csak csoportbontásban, alapos előkészítést követően valósulhatott meg a rendezvény. Több mint 100 diák élt a lehetőséggel, hogy megismerje a kórházban folyó munkát. Érkeztek gyerekek a Hétvezér Általános Iskolából, a Talentum Református Általános Iskolából, a Nádasdy Ferenc Általános Iskolából, de móri és cecei intézmény is képviseltette magát. 

A Szabad Színház művészének, Szabó Miklós Bencének köszönhetően, rendhagyó megnyitót követően indultak a vezetett túrák az állomások között. Nemcsak a skill laborba, hanem például a radiológiára és a gyermekosztályra is szerveztek programokat a résztvevők számára, de szabadulószobában is próbára tehették tudásukat a gyerekek.

Legközelebb, november 24-én, a középiskolások veszik majd birtokba az intézményt, számukra is különleges és izgalmas bemutatókkal készülnek az intézmény munkatársai.

Forrás, fotó: Fejér Vármegyei Szent György Oktatókórház