Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház

A legkisebb betegek kézügyességüket és kreatív készségüket fejleszthetik az ajándékba kapott színes építőkockákkal, a nagyobbak  munkafüzeteket és kártyajátékokat találtak a Mikulás puttonyában. 

 

Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet

A Mikulásnak ezúttal nem rénszarvasok húzták a szánját, hanem vasparipán érkezett a Gyermekszív Központba, ahol ajándékokkal ébresztette  a gyermekeket.

 

Nógrád Vármegye 

A hagyományoknak megfelelően, idén is ellátogatott a katasztrófavédelem Mikulása a salgótarjáni Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház és a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet gyermekosztályára, ráadásul nem szánnal, hanem nagy piros tűzoltóautóval érkezett a gyerekekhez.

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház

A Nyír1Bikers Motoros Alapítvány Mikulásai mint minden évben, idén is sok-sok ajándékkal halmozták el a Nyíregyházi Jósa András Tagkórház kis betegeit.

 

Veszprém Vármegyei Csolnoky Ferenc Kórház

Útra kelt a Veszprémi Egyetemi Sport Club Mikulása is, hogy a szakosztályok felajánlásait elvigye a kórház gyermekosztályára, és szebbé tegye az ott ápolt gyermekek ünnepét. 
 
 
Komárom-Esztergom Vármegyei Szent Borbála Kórház
 
 
Énekszóval és boldog mosollyal fogadták a kicsik a Mikulást, akinek mindenféle finomsággal teli puttonyából zöldségek is kerültek elő azoknak a gyerekeknek, akik nem ehetnek édességet.
 

Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórház

Idén már 14. alkalommal járták a várost és szereztek boldog perceket kicsiknek és nagyoknak a Széles Út Egyesület tagjai.