Szeptember 3-án (szombat), 9-18 óra között legalább 1800 potenciális jó-tett-elkövetőt várunk, köztük Téged is, akik önként nyújtják karjukat véradásra a RETRO Véradás hat country hangulatú "gyűjtőpontjának" (Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged) egyikén! Ha adtál vért, jutalmad egy sör-virsli retro menü, egy ajándékcsomag (sörös korsó sörnyitóval), egy nagyon nagy köszönet a véradásodért és szabadon, emelt fővel távozhatsz a helyszínről!

Nekünk nincs szükségünk fejvadászokra, lasszóra, coltra, vágtató paripákra, hogy véradókat fogjunk! Bízunk benne, hogy a magad belső késztetésétől vezérelve, önként és dalolva jelentkezel véradásra - akár többed magaddal együtt - szeptember 3-án a RETRO Véradás egyik helyszínén, ahol a fülbemászó country zene ritmusára fogyaszthatod el a jól megérdemelt sörödet és ráadásként együtt tölthetsz pár órát hozzád hasonló "elkövetőkkel". Ezzel hozzájárulsz a nyárvégi, kora őszi vérkészlet gyarapodásához, a betegek gyógyulásához, és egy felejthetelen emlékkel leszel gazdagabb.

Amenniyben a helyszínen vért adsz egy sör-virsli retro menü, valamint egy ajándékcsomag (köztük sörös korsó sörnyitóval) a honoráriumod!