A Svájci-Magyar Együttműködési program keretében megvalósuló “Egészségügy forrásainak felhasználásával népegészségügyi fókuszú alapellátás-szervezési modellprogram Virtuális Ellátó Központ támogatásával” SH/8/1 azonosító számú projekt keretében lehetőség nyílik, két célrégióban, Észak-Magyarországon és Észak-Alföldön a modellprogram fő szolgáltatásainak kiterjesztésére.

A letölthető részvételi felhívás részletes tájékoztatást ad magáról a modellprogramról, valamint a jelentkezési feltételekről és az ellátandó feladatokról.
További információ a modellprogramról a 
http://www.alapellatasimodell.hu/  oldalon is olvasható.

Amennyiben a jelentkezéssel kapcsolatban kérdése merülne fel, forduljanak bizalommal munkatársainkhoz az SH81@aeek.hu  e-mail címen.
Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a mellékelt részvételi felhívásra történő jelentkezés a disszeminációban való részvételi szándék kifejezésére irányul, melyet pozitív elbírálás – és a támogató többletforrás rendelkezésre bocsátásáról hozandó pozitív döntése esetén – munkaviszony létesítése követ.
Amennyiben a támogató részéről a kiterjesztés támogatására nem kerül sor, akkor a kiterjesztés jelen felhívás keretében nem valósulhat meg, de terveink szerint ebben az esetben is lesz lehetőség a későbbiekben bevonni a most jelentkező praxisokat.

A részvételi jelentkezés benyújtási határideje: 2016. január 15. 14.00 óra
A részvételi jelentkezés benyújtásának módja: a SH81@aeek.hu  címre  elektronikusan kell benyújtani az aláírt nyilatkozat szkennelt változatát.
A választható nyilatkozat mintákat a letölthető dokumentumok tartalmazzák.

Részvételi felhívás >>
Nyilatkozat minta védőnők részére >>
Nyilatkozat minta praxisok részére >>