Dr. Török Krisztina – szakmai vezető OEFI
Dr. Török Krisztina fogorvosként végzett a SOTE-n 1993-ban, 2000-ben egészségügyi jogi diplomát, 2002-ben egészségügyi szakmenedzseri egyetemi diplomát szerzett. Aktív tanácsadási és szakértői tevékenységet folytatott 2002 és 2010 között. Többek között szerepet vállalt az EüM megbízásából 2004-ben indult Egészségügyi Menedzserképző Központ (EMK) projektjében, amely a magyar egészségügy gyógyturisztikai fejlesztési lehetőségeit vizsgálta az európai uniós csatlakozás után. 2005-ben az ESKI közbeszerzési pályázatának nyerteseként az egészség-gazdaságtani elemzések szakértői véleményezését végezte. 2007-2008 között egészségügyi területen tanácsadóként dolgozott a Társadalmi Megújulás Operatív Programhoz (TÁMOP) és a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Programhoz (TIOP) kapcsolódó tervezési feladatokban, elsősorban az egyes akcióterv-konstrukciók kidolgozásában, az akciótervek előkészítésében, felülvizsgálatában, illetve a zászlóshajó programok aktualizálásában. 
 
Gui Angéla – EKK vezető OEFI
A Romániai Magyar Újságírók Egyesületének iskolájában, a Szegedi József Attila Tudományegyetem Budapesti Médiaintézetének médiakommunikációs szakán és a Századvég Politikai Iskola politikai kommunikáció szakán végezte el tanulmányait. Kezdetben újságíróként dolgozott a Partiumban, majd a Magyar Nemzet külpolitikai rovatának munkatársa volt. 2008 júniusától a Magyar Gyógyszerész Kamaránál sajtó- és pr-tanácsadói funkcióját töltötte be. 2010. júliusától az Emberi Erőforrás Minisztérium egészségügyi államtitkárságának lett a kommunikációs vezetője. 2011-től egy évig a Magyarország diplomatájaként a brüsszeli Magyar Állandó képviselet sajtóattaséja volt. 2012-től ismét az Egészségügyi Államtitkárságon dolgozik politikai tanácsadóként és kommunikációs vezetőként.
 
Kutai Orsolya – kommunikációs csoportvezető OEFI
A Külkereskedelmi Főiskolán végezett közgazdász és marketing szakon. Korábban egy Közreműködő Szervezetnél, majd egy Minisztériumnál dolgozott, mindig EU-s projektekkel kapcsolatos, kommunikációs munkakörben. Angol, német és olasz nyelven beszél. Hobbija a főzés, az utazás, Olaszország és az olasz kultúra. Nyitott, kedves és rendszerető embernek tartja magát, szeret megismerni új embereket és szereti a kihívásokat.
 
Köteles Gábor – népegészségügyi csoportvezető OEFI
2002 óta dolgozik az egészségfejlesztés területén. Eleinte az akkori ÁNTSZ Észak-magyarországi Regionális Intézet Miskolci Kirendeltségének Egészségvédelmi Osztályán töltött 5 évet, majd 2008-tól az Országos Egészségfejlesztési Intézetében életmód, szakmapolitika területen folytatta munkáját. Ez idő alatt végzett főbb feladatkörei a következők voltak: lakossági kommunikáció életmód, fizikai aktivitás témakörben; programok, modelltréningek készítése, terjesztése; egészségnapok szervezése, lebonyolítása; az intézeti együttműködések, szakmai gyakorlatok koordinálása, illetve szakmai anyagok előállítása és véleményezése. Munkája mellett a rendszeres fizikai aktivitásra ösztönzést a gyakorlatban is próbálja megvalósítani egy futóklub keretein belül, ahol edzőként dolgozik.