Elérhetővé vált az egészségszervezés új ismereteit tartalmazó, a 2015. augusztus 1-jén hatályba lépett, új egészségügyi alapellátási törvényhez kapcsolódó módszertani fejlesztéseket bemutató, térítésmentes e-learning képzés orvosok és egészségügyi szakdolgozók részére.
 

 

A képzést az ÁEEK A megújuló alapellátás módszertani ismeretei címen akkreditáltatta, így lehetőség van kreditpontszerzésre is a tananyag kitöltésével.

A tananyag a https://ilka.aeek.hu/egeszsegmegorzes linkről közvetlenül elérhető.

Az e-learning képzési forma előnye, hogy a szakemberek egy online felületen keresztül, saját időbeosztásuk szerint, akár otthonukban ismerkedhetnek meg az új információkkal, így kényelmes körülmények között gyarapíthatják szakmai ismereteiket és kreditpontjaik számát. További részletek >>

Amennyiben kérdése lenne az e-learning tananyaggal kapcsolatban, kérem, forduljon bizalommal az ÁEEK szakembereihez az elearningT625B@aeek.hu email-címen vagy a 0670-682-6474 telefonszámon.

Éljen a lehetőséggel, szerezze meg az új tudást, és egyben legyen részese a hazai egészségügy fejlesztésében egy újszerű szemlélet megismerésének és elterjesztésének!