Hírek

 • fehervar_nyito

  Újabb mérföldkőhöz érkezett a fehérvári gigaberuházás

  Az elektromos és gépészeti szerelvényezések, valamint a beépített bútorok elhelyezése zajlik, illetve az összekötő folyosó felújítása is a második üteméhez érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban.

  Tovább
 • gyula gyorsito

  Új sugárterápiás gyorsító a gyulai kórházban

  A legkorszerűbb sugárterápiás ellátást biztosító, 1,8 milliárd forint értékű beruházás zajlik a Békés Vármegyei Központi Kórházban. A Klinikai Onkológiai és Sugárterápiás Osztályon áprilisban elindított építkezést helyszíni bejárás formájában mutatták be a sajtó képviselőinek.

  Tovább
 • foto kecskemet

  Egyedülálló fotókiállítás a kórházban

  Anyák napja alkalmából, 80 nap alatt a PIC körül címmel nyílt kiállítás a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház aulájában. A tárlat egy édesanya fotográfiáiból született.

  Tovább
 • sopron_szuro_nyito

  Szűrőbuszos egészségnapok a Soproni Egyetemen

  Egészségügyi szűrőbusz érkezett a Soproni Egyetemre az Országos Kórházi Főigazgatóság jóvoltából. Két napon át vehetnek részt dolgozók és hallgatók az egészségügyi vizsgálatokon.

  Tovább
 • melanoma

  Május 7., a melanoma világnapja

  Számos országban figyelemfelkeltő kampányokkal informálják a lakosságot a halálos bőrrák okairól és a szűrés fontosságáról.

  Tovább
 • szurobusz_0506

  Szűrőbuszaink útvonala a héten

  Május 6. és 12. között újabb településeken lehet részt venni ingyenes szűrővizsgálatokon a „Helybe visszük a szűrővizsgálatokat” program keretén belül.

  Tovább
 • mandiner_nyito

  A meddőség népbetegség, mégsem beszélünk róla eleget

  Népbetegség-e a meddőség? Mennyire elfogadott a lombik program idehaza? Mit tervez az állam az országos meddőségi hálózattal? Többek között erről kérdezte Vesztergom Dórát, a Humánreprodukciós Igazgatóság igazgatóját a Mandiner.

  Tovább
 • kalocsa_szurobusz

  Csütörtökön egészségügyi szűrőbusz érkezik Kalocsára

  Kalocsa Város Önkormányzata kezdeményezésére május 9-én, csütörtökön egészségügyi szűrőbusz érkezik a településre. Az érdeklődők az ingyenes szolgáltatást 10-15 óráig, regisztráció mellett vehetik igénybe a Sétálóutcában parkoló szűrőbusznál. 

  Tovább
 • békés együttműködés

  Együttműködés az egészségért

  A Békés Vármegyei Központi Kórház főigazgatója és a BékésVármegyei Kormányhivatal főispánja a térség egészségügyi ellátására irányuló együttműködési megállapodást írt alá.

  Tovább
 • szin

  Takács Péter: tavaly 258 településre jutottak el a szűrőbuszok

  Több mint 12 ezer magyar vett részt szűrésen vagy egészségfelmérésen, mondta az egészségügyért felelős államtitkár a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Szinen, a Helybe visszük a szűrővizsgálatokat program sajtótájékoztatóján.

  Tovább